Back

Mi skrev at dom matchningar pa karna ‘reklamkonto’ villig Tinder

Mi skrev at dom matchningar pa karna ‘reklamkonto’ villig Tinder

  • 8 – Bild tillsamman andra (ansikten bortredigerade, kansk nago forlegad foto a nago sittning gallande Varmlands)
  • 9 – Djurbild (kanin kanske, hade nagon langora sasom hette Margot skada det va ganska 10 ar efterat hon lamnade mig…)
  • 10 – Kostymbild (kommer sta utbredd nan lan med vinglas inom labb, signalerar att ‘han befinner sig evigt inom farten…’)
  • 11 – fotografi tillsamman solglasogon sam kostym (ska signalera nago hardhet, formalitet samt check ovanfor situationen. Snubben kanner till varje skapet ska sta)
  • 12 – Vandringsbild
  • 13 – fotografi gaendes sjalvsakert inom jacka med halsduk (foto sasom gors forsavitt mot svartvit, fa hosttema)
  • – gagna eventuella alternativa bilder saso blev enormt finemang frasch spontant

Det blir gott ca 400 bilder totalt itu blott farten dar 15 amna valjas ut sa vi kommer tarva greppa bilderna i lugn sam ro. Bilderna bord vad odl hogupplosta, ljusa samt tillsammans odl duktig fokus som genomforbart tanker jag.

Lat mig va hedersam. Sjalv jag anser att det befinner sig bedrovligt att man ska tarv handla e sant har projekt, skada syftet befinner si att beskada o ‘fake it at you make it’ minsann funkar inom antalet matchningar alternativt va det kan resultera i. Kan hane raka ytterligar folk genom att undfly att exponera vem karl egentligen ar? Det ska ocksa gora det tydligare hur absurt, tidsodande samt irrationellt det befinner si att vi i alltsamman hogre grad soker oss till internet for att traffa andra persone, istallet darfor att tilltala medborgare saso vi moter inom vardagen.

Postum att tillverka tittat pa otaliga tusentals bilder pa flickor mirake manga ar slog det ja att natdejting befinner si overflodigt. Det ar manga darbort ute saso ej behover frambringa en konto kungen Tinder darfor at raka nagon. Villig bilderna titta herre att do allareda ager intressena, jobbet, utbildningen, intellektet samt skonheten darfor at klara av traffa e inom sin vardag.

Frascht objektivt behover de slut huvud taget inte finnas villig natet for att traffa e oavsett vad herre vill tillsamman dejtandet.

Hane antagligen ej hittar nagon lampad kandidat ino sitt dagliga sallskap, vill fa en flinkt konklusion, ager tomt ut andra mojligheter, tillsamman mera.

Likaledes ifall man ar feminin sjukskoterska kungen Akademiska

Befinner sig herre lesbis kan det avvakta e tag fore man mote villi ett fangslande indivi i sin vardag. Eller bor gallande landet.

Det finns flera anledningar

Andock centru intryck Kan utlänningar gifta sig i USA? ar att folk ej undersoker tryta potentia i sin vardag fore hane hoppar mo webbe darbort alltsamman ar tryggt samt komfortabel.

Manga befinner si villig natet trots att de ej ens gillar det. Atskilliga tjejer skriver likas ino tryt profiler bestam ”jag ingen anin vad mi astadkommer arme.” Vi lagger ned odla massor tidrym villig nagot sasom vi anser befinner sig genuint ointressant samt rent bruten trakigt.

Darborta slipper hane den jobbiga avvisningen sasom kommer intill det fysiska motet. Nar jag lyssnar villig finemang P1-dokumentarer aterkommer manniskors fruktan pro refuserin.

Fruktan stav refusering befinner si chosefri. Det gor smarta att fa ett nopp. Kar kanner sig odla dum. Andock da borde herre koncentrer gallande hurda karl testar nagon indivi utan att exponera overdrive engagemang. Befinner sig fragan ‘Vill n gifta dej tillsamman ja?’ det forsta ni sager lagger du op for besvikelse. Staller n mer indirekta fragor forsavit personen sam lyssnar detaljerad kungen svaren odla undviker n risken sta ‘ja alternativ nej’-sitsen. Risken pro svarovertalad blir mindre.

(som berattar om bloggen) tillsammans forfragan om hurda kar kan traffa nagon inom vardagen. Svaren blev det enklaste andock basta Sag a tja och ta det darnast. Vad oppen och bjud pa dej personligen. Understa plocka risken att det blir fel.

he_IL